Υπάρχει Ορθοδοντική χωρίς σιδεράκια

Υπάρχει Ορθοδοντική χωρίς σιδεράκια

Τι είναι invisalign;

Το invisalign είναι ο σχεδόν αόρατος τρόπος να ισιώσεις τα δόντια σου και να αποκτήσεις το χαμόγελο που πάντα ονειρευόσουν.   Είναι ένα καινοτόμο σύστημα θεραπείας με διαφανείς νάρθηκες που κατασκευάζονται ειδικά για τα δικά σου δόντια και τα μετακινούν σταδιακά προς την επιθυμητή θέση.

Ποιο είναι το σχέδιο θεραπείας;

Ο Ορθοδοντικός με τη βοήθεια του ειδικού σαρωτή θα απεικονίσει σε υπολογιστή την πλήρη θεραπεία που θα ακολουθηθεί με την τελική επιθυμητή θέση των δοντιών σου.  Ο γιατρός καθορίζει με κάθε λεπτομέρεια τα διάφορα στάδια της θεραπείας ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες κάθε ασθενή.

Πως λειτουργεί;

 Θα κατασκευαστούν ειδικά για τα δικά σου δόντια διαφανείς νάρθηκες που θα αντικαθιστούνται κάθε 2 περίπου εβδομάδες και θα μετακινούν τα δόντια σου προοδευτικά προς την επιθυμητή τελική θέση.  Η πρόοδος της θεραπείας αξιολογείτε κάθε φορά με την επίσκεψη του ασθενή στο Ορθοδοντικό ιατρείο.

Πόσο συχνά πρέπει να φορώ τους νάρθηκες μου;

Καλό είναι να φοράς τους νάρθηκές σου καθ’ όλη τη διάρκεια της θεραπείας 20 με 22 ώρες την ημέρα και να τους αφαιρείς μόνο όταν τρως ή όταν βουρτσίζεις τα δόντια σου.   Λόγω του ότι οι νάρθηκες είναι πολύ λεπτοί και διάφανοι δεν σε εμποδίζουν από τις καθημερινές σου ασχολίες, στην ομιλία και τη συναναστροφή σου με τους γύρω.

Πόσο διαρκεί η θεραπεία με Invisalign;

Η διάρκεια της θεραπείας σου καθορίζεται από τον Ορθοδοντικό σύμφωνα με την περιπλοκότητά της.  Συνήθως διαρκεί από 9 μέχρι 18 μήνες όπως και στα μεταλλικά σιδεράκια.

Η θεραπεία με Invisalign πονάει;

Αρχικά μπορεί να υπάρξει μια μικρή αίσθηση πίεσης η οποία είναι φυσιολογική και ένδειξη πως οι νάρθηκες επιτελούν το σκοπό τους.  Η αίσθηση αυτή υποχωρεί μετά από μια-δύο ημέρες.

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να καθαρίζω τους νάρθηκές μου;

Ο καλύτερος τρόπος καθαρισμού για τους νάρθηκες είναι να τους βουρτσίζεις και να τους ξεπλένεις με χλιαρό νερό.  Σημαντικό είναι το βούρτσισμα των δοντιών σου μετά από κάθε γεύμα πριν τους φορέσεις ξανά.

Ποιο είναι το κόστος του invisalign;

Το κόστος τους δεν είναι πολύ περισσότερο από τα παραδοσιακά σιδεράκια.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα;

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 25735050 ή στο info@laspos.com  για να κλείσετε ένα δωρεάν πρώτο ραντεβού για εξέταση και απόκτησε το χαμόγελο που πάντα ονειρευόσουν.

 

Share this post

There are no comments

Αφήστε μια απάντηση

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart
Πλήρες Όνομα
Τηλέφωνο
Email
Διεύθυνση
Επιθυμητή ημερομηνία
Επιθυμητή ώρα
Πλήρες Όνομα
Τηλέφωνο
Email
Διεύθυνση
Επιθυμητή ημερομηνία
Επιθυμητή ώρα
Πλήρες Όνομα
Τηλέφωνο
Email
Διεύθυνση
Επιθυμητή ημερομηνία
Επιθυμητή ώρα